Νέα - Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Cyprus Duathlon 2019
  • 03/03/2019 - CYPRUS DUATHLON 2019 - Δελίκηπος/ Μαθίατης/ Λυθροδόντας-Κύπρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και τα καταστήματα POLYS BIKES, διοργανώνουν αγώνα Διάθλου, την Κυριακή 3/3/2019 στην περιοχή Δελίκηπου. Ο αγώνας θα είναι απόστασης SPRINT και θα αποτελείται από 5 χιλιόμέτρα τρέξιμο (2 γύροι), 20 χιλιόμετρα ποδηλασία (2 γύροι) και 2.5 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Χορηγός του αγώνα είναι το ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και εντάσεται στο Επίσημο Αγωνιστικό Καλεντάρι της Ομοσπονδίας ως αγώνας Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η διαδρομή θα είναι ως εξής – Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στη συμβολή των δρόμων Δελίκηπου – Λυθροδόντα και Μαθιάτη – Δελίκηπου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει με 5 χιλιόμετρα τρέξιμο (2 γύροι) από το σημείο εκκίνησης με κατεύθυνση προς Μαθιάτη και επιστροφή στο transition area. Θα ακολουθήσει η ποδηλασία (2 γύροι) σύνολο 20 χιλ. από το transition area με κατεύθυνση Δελίκηπο και επιστροφή μέσω του ίδιου δρόμου προς Λυθροδόντα. Ακολούθως, είσοδος στο transition area και τρέξιμο 2.5 χιλ (ένα γύρο) στην ίδια διαδρομή τρεξίματος.

Ο αγώνας θα είναι ελεύθερος για drafting και θα ακολουθούνται όλοι οι κανονισμοί της ITU. Θα γίνει σε ανοικτό για την κυκλοφορία δρόμο, ΜΟΝΟ για ποδήλατα δρόμου (road bikes με μπάρες,  TT, TRI bikes απαγορεύονται). Όλες οι διαδρομές φαίνονται στους σχετικούς χάρτες.

 

Αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών, οι διοργανωτές μπορεί να αλλάξουν και ή να τροποποιήσουν τις διαδρομές του αγώνα. Ο αγώνας θα διοργανωθεί σε ανοικτής κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα δρόμους. Επίσης οι διοργανωτές μπορούν να καθυστερήσουν την έναρξη ή και να ματαιώσουν ή αναβάλλουν τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Περισσότερες πληροφορίες για το transition area, πρόγραμμα, εγγραφές, χάρτες κ.τ.λ.